Find lige nøjagtig din BH hos os
​– vi har lingeri i stor stil

Er du på udkig efter lingeri, som passer lige netop til dig. Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos Butik Eling finder du et stort udvalg af lingeri i alle størrelser. Vores forretning er beliggende i Ry, hvor vi er solidt forankret i lokalområdet. Men vi har også en større kundegruppe fordelt over hele Jylland, som har valgt os for vores service og udvalg og gerne kører langt for at besøge os. Alle kunder er velkomne her i vores butik.

I vores butik har vi alle modeller fra selvsiddende BH’er til BH’er uden bøjle. Derudover kan vi tilbyde BH’er i store størrelser, som kan være svære at finde

Find BH i store størrelser og få personlig betjening

Hvis du leder efter en BH til stor barm, så har vi med stor sandsynlighed en model, der passer dig. Vi har BH’er i størrelser fra 65-120 og med en skål i størrelse A-O. Alle modellerne er blandt den bedste kvalitet på markedet. Vi kan med andre ord dække mange forskellige behov, så du bør ikke tøve med at kigge forbi vores butik.

Vores forretning er lille og hyggelig, og vi gør meget for at give alle kunder en god oplevelse. Hos os vil du få en personlig betjening, hvor der er god tid til dig og dine behov. Vi giver god og kompetent rådgivning, så du kan finde en BH, der passer dig perfekt.

​​Lad os hjælpe dig med at finde en BH til stor barm

Skal vi hjælpe dig med at finde en BH til stor barm, så kom gerne forbi vores forretning i Ry. Her står vores dygtige personale klar med et stort udvalg.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail mail@eling.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​​

- Pia Bang Pilgaard

Hun er så skøn en person. Tak for god hjælp og super service! 

Vil gerne køre de 80 km for at handle der igen​

Læs flere anmeldelser​

- Melina Glassy

Så fantastisk en butik, service og rådgivning i top så smilende afslappende, hjælpsom kvinde finder man sjældent og super fedt tøj og lækkert lingeri !!

Læs flere anmeldelser​

- Lykkemaria Jørgensen

Super god service Man får kvalitet for pengene og et smil på læben, når man handler i butik Eling. Så nu ved jeg hvor jeg frem over skal købe mine bh'er.

Læs flere anmeldelser​

- Pernille Svarre Andersen​

har været heldig vinde et sæt fra may (bh/trusse)

sødeste person der hjalp med få den rigtige str. tusind tak

Læs flere anmeldelser​

- Lone Pedersen

Kan kun sige at her får man sine bryster igen. 

Fantastisk betjening og guiden af hvad der passer til en

Læs flere anmeldelser​

Butik Eling

CVR: 20455284

E-mail: mail@eling.dk