Butik Eling​

Butikken har haft sin plads i centrum af Ry siden 2014. Vi lægger vægt på den personlige betjening, da det er vigtigt, at en BH har den helt rigtige pasform og sidder, som den skal. 

Man kan godt skulle prøve flere BH’er, før man finder den helt rigtige og det tager vi os tiden til. Vores motto er: ”Der findes en BH til alle!”

….…og så må det også godt være sjovt at købe lingeri.

En spændende udfordring for os har været at forsyne verdensmesteren i bænkpres, Annette Rehoff Christensen, med produkter fra vores butik. Når Annette udøver sin sport er det uhyre vigtigt at BH’en sidder og støtter som den skal og der ramte vi lige i plet med vores sports BH’er fra Anita.

Tøseaften hos butik Eling

Er i nogle piger der har lyst til at lave en ”tøseaften” er der også mulighed for at aftale en aften eller måske en lørdag eller søndag.

Kontakt os på mail med en dato der passer jer, det eneste det koster er et godt grin og så selvfølgelig "alle" de ting i finder ud af at i eje.​​

- Pia Bang Pilgaard

Hun er så skøn en person. Tak for god hjælp og super service! 

Vil gerne køre de 80 km for at handle der igen​

Læs flere anmeldelser​

- Melina Glassy

Så fantastisk en butik, service og rådgivning i top så smilende afslappende, hjælpsom kvinde finder man sjældent og super fedt tøj og lækkert lingeri !!

Læs flere anmeldelser​

- Lykkemaria Jørgensen

Super god service Man får kvalitet for pengene og et smil på læben, når man handler i butik Eling. Så nu ved jeg hvor jeg frem over skal købe mine bh'er.

Læs flere anmeldelser​

- Pernille Svarre Andersen​

har været heldig vinde et sæt fra may (bh/trusse)

sødeste person der hjalp med få den rigtige str. tusind tak

Læs flere anmeldelser​

- Lone Pedersen

Kan kun sige at her får man sine bryster igen. 

Fantastisk betjening og guiden af hvad der passer til en

Læs flere anmeldelser​

Butik Eling

CVR: 20455284

E-mail: mail@eling.dk